Servicii

Surse de finantare
Platforma Grants4u va pune la dispozitie o multitudine de informatii din zona surselor de finantare existente pentru urmatoarele tipuri de organizatii: Start-up, IMM, Societati mari, Institutii, ONG, PFA, Întreprinderi individuale. Mai multe detalii puteti regasi la link-ul urmator: www.grants4u.eu.

 

Asistenta în resurse umane(HR)
Expertii nostri va pot asista într-o gama larga si complexa de proiecte HR. Putem asigura serviciul inovativ de externalizare a serviciului HR, consultanta si recrutare HR pentru start-up-uri, ori pentru întreprinderi mici si mijlocii aflate în dezvoltare.


Asistenta juridica si de conformitate
Firmele de afla tot mai mult sub presiunea de a demonstra un control adecvat asupra situatiilor operationale si financiare, a riscurilor de reglementare, ori al altor tipuri de riscuri.
IMMpact reuneste profesionitti cu experienta în domeniul legislativ, operational si de conformitate, pentru a furniza în timp util, rentabil si practic asistenta pentru dumneavoastra.
Expertii nostri va pot oferi servici de asistenta juridica, consultanta de conformitate(audit).


Asistenta privind digitizarea afacerii
Tehnologia moderna, orientata web, care ruleaza pe echipamente inteligente ( PC, laptop, smartphone), si stocare în cloud sau local, permite astazi digitizarea multor procese operationale necesare în functionarea companiilor.

 


Data publicarii: 2020-01-01